onsdag den 13. september 2017

Pavelec és Neuvirth megnyerte a díjakat. Palat, Vrbata és Hertl segített

A csütörtöki párbaj főszereplői a Dallas és a Winnipeg között a Mark Scheifele és az Ondřej Pavelec kapusa volt. Az első név megerősítette, hogy ebben az évben nemcsak a Csillagok ellen virágzik.


Négy egymást követő szezonban öt gólt szerzett, és hétszer egymás után szerezte meg 14 pontot a Texas csapat ellen, 14 ponttal (7 + 7), a cseh kapus ismét megerősítette az elitliga visszatérésének legitimitását . Egy farmi munkából hat párjához ugrott, és négyszer nyertesnek hagyta.Utolsó alkalommal ellen Csillag hornyolt 39 takarít ellen 42 golyók és a tengerentúli újságírók őt választották a harmad ik csillag az este.

Elsőbbséget imént említett Scheifele és az otthoni kapitány Jamie Benn, aki visszaesés segített legalább enyhíteni a hárompontos egyenleg (1 + 2). A cseh központ Radek Faksa (17:29, -2, 5 lövés) öt lövési próbálkozással kísérelte meg Pavelce-t, de nem rögzítette a statisztikát. A tapasztaltabb Jiří Hudler csak a helyettesek között maradt.

A Winnipeg egy sorban már rögzítette a harmadik győzelmét, amelyek mindegyike megszűnt az otthoni környezetből. A bet365 sportfogadás bónuszok kanadai csapat, amely a play-off play-off-ra költözött, fokozatosan meghódította Chicago, St. Louis, Louis és végül Dallas.A nagy sorozat megpróbálja kiterjeszteni szombaton az utolsó Colorado asztalnál.

Ahogy Pavelec csütörtökön ünnepelte Michal Neuvirtht. A Philadelphia Montreal 16 felvételt engedélyezett, egyetlen célt elérve. Már 5. percében a Neuvythit megelőzték a friss kanadai csapat, Nikita Nestěrov Tampa-ból. A következő játékban azonban a cseh gólt nem értékelték, és a Flyers tette ezt. A játék közepén Claude Giroux kapitány 1: 1-es volt, a harmadik pedig Matt Read lett. 59:46-ban a Sean Couturiert az üres ketrecbe helyezte.A szezont legjellemzőbb cseh játékos, Jakub Voráček (19:04, -1, 4 forduló) nem kedvelte Radko Gudas (18:52, +1, 5 pont) és vendég Tomáš Plekanec (14:57, +/-) -: 0, 2 lövés).

A hosszú távú maródból való visszatérés óta a harmadik helyen Tomáš Hertl (14:57, +1, 0 + 1) másodszorra szerzett gólt. A keddi San Jose San Diego-i chicagói Chambers után emlékezett vissza csütörtökre, hogy változtasson segédletével még egy 4: 1-es győzelemre Vancouver jégén.

Hertl hozzájárult a Brenta Burns cápák negyedik negyedének utolsó harmadában.Ez egy folyamatos 22 bet365 mobil fogadás gólt közé tartozik a legnépszerűbb az egész bajnokságban és között védők (második Shea Weber Montreal eddig szerzett 12 gól) nincs verseny.

Most azonban a figyelmet arra, hogy maguk is lebontották veterán legjobb Sharks Patrick Marleau, aki ünnepelt jubileumi 500. cél az NHL karrierje. A 45. történelmi játékosa (18. klub színei) elérte a becsületes vonalat. A Marleau olyan jégkorongosok kivételes csoportjába tartozik, akik karrierjük során hűségesek egy klubnak. A San Jose mögött már a 19. szezonban harcol.

Az elmúlt tizennégy játékból a zavaró jégkorongozók Tampa Bay már tizenegyedik helyen szerdáztak csütörtökön.A Stanley Kupa (2015) és a keleti konferencia (2016) döntősei egy lépéssel közelebb állnak ahhoz a bizonyossághoz, hogy nem lesz alkalmuk a legutóbbi sikerekben való visszatérésre. Az utolsó Villám, az Andrew Shustra rangsorolt ​​védő h elyettese, az ottawai 2: 5-es szurkolók ellen bet365 online fogadási útmutatók esett. A jelentésben csak a cseh csatár, Ondřej Palat (16:17, +1, 2 golyó, 0 + 1) hagyta a támadást a Brayden Pointe-on.

Miután a Starflash volt a második alkalommal köztük Michal Kempny a Chicago-ból , akinek csapattársai 4: 3 győzelmet nyertek csütörtökön az Arizona jégről .A Blackhawks kétlépcsős győzelmet aratott a megnyitó harmadik helyezésében, és megnyerte a három gólkülönbséget Patrick Cannes, Marián bet365 mobil sportfogadás Hossa és Ryan Hartman köszönhetően. A hazai Coyotes-ra Radim Vrbata (19:59, +/-: 0, 2 lövés, 0 + 1) legalább egy lövést tett. Martin Hanzal (22:23, +/-: 0, 3 golyó) nem szerezte meg a pontszámot, de öt pontot adott. Az első meccs alatt Mik Yeo, aki egy tapasztalt Ken Hitchcock után frissített, b> St. Louis hazaért a Toronto után 5: 1 után.Különösen a csatár, Paul Stastny (2 + 1) és a védő Colton Parayk (1 + 2). A cseh csatár, Dmitry Jaškin ismét csak a helyettesek közé tartozott, de Roman Polák nem hívta meg (17:30, +/-: 0, 7 pont).

NHL eredmények:

bet365 online fogadóirodák

Ingen kommentarer:

Send en kommentar