torsdag den 20. juli 2017

Futbalové Znojmo našlo lídra. Mezlík je naša výhra, vyžíva si klub

"Už len to svedčí, že má za sebou nejakú kariéru. Chceme, aby bol riadiaci článok mužstva, prenášal na neho svoje skúsenosti a bet365 stavky predával ich ďalej, "plánuje tréner Radim Kučera.

"Líder by mal byť vždy osobnosť so skúsenosťami. Ideálne je, keď je stopér alebo záložník. Pre komunikáciu a organizáciu hry je to najjednoduchšie, "dopĺňa Kučera, sám bývalý obranca, ktorý sa s Mezlíkem na ihrisku v čase svojej aktívnej kariéry neraz stretol.

" Apeloval som na klub, aby náhrada za Dreksu bola čo najskúsenejší. Zdá sa, že sa nám to podarilo, Radek je pre nás futbalová i ľudská výhra. Vo všetkom spĺňa naše požiadavky lídra, "vyžíva si štyridsaťjedenročný t réner.

O osem rokov mladší stopér riešil pred sezónou viac ponúk.Znojmo však Mezlíkovi dalo najlepšie. "Je to blízko môjho bydliska, takže môžem dochádzať, čo mi absolútne vyhovuje," bet 365 povedal nový znojemský líder pre klubový web.

"Znojmo je rodinný klub a také kluby mám rád. Bolo to už v Opave aj na Slovácku.


Je to samozrejme tiež ambiciózny klub, "dodal.

Rodák z Rudíkov, ktorý s dospelým futbalom začal v Třebíči, stihol už dres nového zamestnávateľa dvakrát obliecť.Minulý týždeň v stredu nastúpil na jeden polčas v príprave s Hlučín (2: 1), v bet365 bonus sobotu obhajoval znojemskej farby na turnaji v Počátkách, kde zohra l celých 90 minút proti Táborsku (2: 4).

"Určite sa už orientujte lepšie, chlapcov trochu poznám, bet365 malo by to byť lepšie a lepšie, "poznamenal po zápase Mezlík, ktorý zatiaľ spoznáva nových spoluhráčov. "Osobne poznám Tomáša Oklešťka, Radima Nepožitka a Davida heliski. Niektoré chlapcov poznám tiež od videnia a niektorí sú pre mňa úplne noví, "pousmial sa.

Príchodom vytúženého beka zrejme Znojemští uzavrú káder. Ďalšie zmeny nie sú na programe. "Ale stať sa môže čokoľvek, vo futbale nikdy neviete," upozorňuje Kučera. "Je však pravda, že veľká obmena už asi nebude. Prišiel Šamánek a z Brna brankár Veselý.Káder sa dobudovali, hráči tu sú, "pripomína znojemský lodivod.

Jihomoravský celok čakajú do štartu ligy ešte tri prípravné zápasy. V tých doterajších si Znojemští viedli iba so striedavými � �spechmi. Tri vyhrali, rovnaký počet stratili. "Bolo to ako na hojdačke," súhlasí Kučera. "Ale nejaký obrázok o zložení mužstvá mám. Uvidíme, ako zostava vykryštalizuje, "uzatvára.

bet365 mobil

Ingen kommentarer:

Send en kommentar