tirsdag den 11. april 2017

Emocionálne Andy Pettitte hovorí, že vďaka za New York Yankees odísť svoju No 46 košeľu

Andy Pettitte často oslneniu dole proti hitters z kopca, klobúk vytiahol tesne cez čelo a jeho rukavice tieniacej tvár z cesta, tak len boli viditeľné pre tých, sledoval vysokého Lefty z Texasu oči.

Táto miera bola preč nedele.Namiesto toho, Pettitte očividne emocionálne, pretože Yankees odišiel jeho číslo 46 jeden deň potom, čo dlhoročný kolega Jorge Posada bol ocenený New Yorku.

Pettitte bol obklopený spoluhráčmi, rodinou, priateľmi a fandenie Yankees verný ako organizácia odhalený jeho doska v Monument Park na Yankee Stadium v ​​priebehu pre-herné obradu.

On tiež robil takmer 12 minút reč.

"pred viac ako 20 rokmi, som sedel v starý lapač Yankee Stadium, boli sme hrať Texas Rangers, "povedal Pettitte. "Ja urobil tím z tréningu jari ako ľavák reliever a sedel som tam a poobzeral a povedal:, Wow, to je úplne úžasné.'Při spätnom Betclic-Zobraziť viac pohľade na ten deň, mohol by som nikdy of predstavoval, o 20 rokov neskôr, najviac legendárnej série v športovej histórii by ma ctiť takým spôsobom, "

Aj keď bol jediným členom New York je,jádro Four'ne stráviť celú svoju kariéru na prúžky -. strávil tri sezóny s Houston Astros - Pettitte bol s Yankees po dobu 15 rokov, stavebné 219-153 záznam s 3,85 ERA.Pettitte má najviac víťazstiev akéhokoľvek ľavákovi v slávnej histórii tejto sérii a jeho 2.020 strikeouts sú najviac pre nejaký džbán. Cez svoje vynikajúce pravidelných čísel sezóny, Pettitte bolo ešte lepšie v playoffs, ktoré idú 18-10 s New Yorku počas svojho brilantného úsek v neskorýc h 1990 a 2000s.

V kombinácii s jedným víťazstvom Pettitte mal v Houston 2005 playoff beh, jeho 19 posezónne výhry sú hlavné rekord ligy.

New York bolo bez tím šampionátu od roku 1978 predtým, ako vyhrá jeden v roku 1996, Pettitte druhá sezóna veľkých spoločností, a potom vyhral tri v rade od 1998-2000.Pettitte vyhral svoj piaty šampionát s Yankees v roku 2009.

"Musel tú schopnosť, aby sa vždy vytočiť, keď sme ho potrebovali, a poviem vám, čo to je človek, ktorý chcete, aby sa okolo a to je chlap, ktorý chcete na kopci v kľúčových hier, "povedal Yankees manažér Joe Girardi, ktorý bol kolega a manažér pre Pettitte

a v 22. kolo draftu od New Yorku v roku 1990, Pettitte. - ktorého Žiadne . 46 bol tiež krátko nosený Don Mattingly. - odišiel ako trojnásobný All-Star a najužitočnejšieho hráča majstrovskej série American League v roku 2001

Pettitte je spojený s Mariano Rivera, Posada a shortstop Derek Jeter v "kľúčové štvorky", tak to bolo vhodné, aby Pettitte zdieľať svoje víkend s Posada.Tí dvaja prišli prostredníctvom organizácie dokopy a robil ich Major League debutuje v priebehu sezóny 1995. Podľa tweetu rozoslané Elias Sports, ale v kombinácii pre 100-51 záznam ako štartovacie batérie pre New York.

"Čo robí dnes ešte viac špeciálne pre mňa je, aby bolo možné zdieľať tento víkend s mojím kolegom, môj catcher, a môj priateľ Jorgie, "povedal Pettitte.


"Spomínaš si na chrbát Oneonta Pred 24 rokmi? Že by sme sa s víkend, ako je to úplne šialené. "

Medzi jeho mnohých dary, Pettitte dostal drahokamy základňu, ktorá bola podpísaná všetkými účastníkmi na poli obradu a predložený Rivera.Podľa STATS Inc., so 72 víťazstvami, získaných Pettitte, ktorá sko nčila v Rivera úsporám je hlavný rekord ligy. Pár tiež kombinované pre 11 v playoffs.

Betclic-Klikni pre svoj bonus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar