fredag den 14. april 2017

Európa sa poradí líg cez splátkovom kalendári odložené väzieb

Organizátori európskej Champions Cup očakávať oznámiť neskôr tento týždeň, kedy sa budú hrať zápasy odkladať kvôli teroristickým útokom v piatok večer v Paríži a sú rozhodnutí, aby sa zabránilo bazény rozhoduje ľubovoľným vzorcom, pretože niektoré prípravky neboli dokončené.

Ligue Nationale de Rugby, subjekt, ktorý prevádzkuje Top 14 vo Francúzsku, bolo stretnutie v pondelok, aby sa pozrieť na dáta, keď štyri odložené zápasy mohli byť hrané a bude mať konferenčný hovor s Premiership a pre 12 úradníkov v utorok morning.Australia Michaelovi Cheik nemá záujem v Anglicku tréner role viac

The Bath vlastník, Bruce Craig, člen Európskej prof esionálny klub Rugby manažéra, povedal, že neverí nedeľný zápas v Toulone by mohlo byť prerobený pretože tam bol v Premiership v rozpisu zápasov bez vôle, zatiaľ čo jeho náprotivok Toulon navrhol dátum počas šiestich národov s Anglickom a Francúzskom hráči objaviť na svojich kluboch nie krajinách.

< p> Cieľom EPCR je mať štyri zápasy hral pred záverečnými dvoma kolami skupinových zápasov sa konajú v januári a plánovanie im počas týždňa nebola vylúčená, hoci preferencie je na víkendy.Navyše žiadne rozhodnutie dosiaľ nebolo prijaté na tom, či Champions Cup a Challenge Cup stretnutia má byť hral vo Francúzsku, tento víkend, vrátane Stade Francais zápasu s Munster v Paríži, bude pokračovať.

"Pracujeme s LNR, Premiership Rugby a pre 12, ako aj príslušné kluby, aby zvážil všetky možné upínač permutácie s cieľom prísť s fungujúce riešenie, ako môžu byť zápasy preložená do už preplnené rugby kalendári " povedal organizátorom. "Dúfame, aby oznámenie čo najskôr.

" Rovnako ako tomu bolo v prípade odkladov z minulého víkendu, EPCR budú poučení francúzskymi orgánmi a LNR, aby bez ohľadu na priebeh akcie je vhodné, pokiaľ ide o kolesá dva zápasy v pohári majstrov a putovný pohár.Ako teraz, pevne dúfame, že budúci víkend svoje zápasy na francúzskej pôde bude pokračovať, ale to je veľmi citlivý a plynulý situácie a EPCR bude čakať smerom. "

EPCR Výkonný výbor dúfa, že odporúčania dať na svojej palube v stredu, ale druhé kolo odkladov by bolo vysoko nepravdepodobné, že by etapa skupina by byť dokončená podľa plánu.To by ponechať možnosť hrať zápasy v neskoršom termíne, pokiaľ nemá vplyv na štvrťfinále, alebo tvoriaci ekvivalent panela bazény futbalu a určenie, kto by vyhral, ​​hoci bonusové body by poskytovať pridanú komplikácie a potenciálne viesť k sporom.

Ako č len EPCR výkonný, Craig bude požiadaný, aby vysvetlil svoje poznámky, ktoré neboli znížili aj vo Francúzsku.

výbor Six Nations bude diskutovať o bezpečnostné opatrenia pre budúci rok turnaj a sleduje, čo sa stalo v Paríži v piatok večer, kedy zabezpečenia zabrániť teroristom dostať do Stade de France, kde boli hostitelia hrá Nemecko vo futbale priateľské krajiny, kde rugby turnaj začne 6. februára s návštevou Talianska a skončiť s Anglickom na 19. marca.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar