torsdag den 13. april 2017

Fremantle hviezda Nat Fyfe podstúpiť chirurgický zákrok na zlomenine nohy

Fremantle stredopoliar Nat Fyfe bude mať platňa vložená do jeho nepríjemnej ľavej nohe po lámať jeho lýtkovej kosti v piatkového AFL predbežnej konečné straty na Hawthorn.Hawthorn odrovnať galantný Fremantle k dosiahnutiu AFL Grand Final Čítajte viac

Fyfe sa trápi zápal v nohe počas posledných piatich týždňov sezóny, a katastrofa na začiatku veľkého konečnej kvalifikácii, keď sa stretli nohy s hloh Brian Lake. Unibet-Čítajte viac

Tento incident odišiel Fyfe kríval na zostávajúce v tomto zápase, s následnými skeny v sobotu odhaľujúce mu zlomil nohu.Bojoval cez bolesť zbierať 24 úbytky, de väť vôle a šesť kladkostroja byť medzi jeho tím najlepšie.

24-ročný bude podstúpiť operáciu v najbližších dňoch, ale prístavné robotníci sú istí, že prekážka won , t odložiť svoj štart do 2016 pre-sezóny.

Fyfe je teplý favoritom na výhru tohtoročné Brownlow medailu, ale jeho tlmený druhá polovica sezóny mu mohlo stať prestížne ocenenie. Západ Australian bojoval zachytiť svoje najlepšie formy po zranení stehna, zdvorilosť Sam Mitchell koleno v kole 15.

zraziť mierne zmenila Fyfe beží štýl, ktorý, podľa poradia, viedol k triesla zranenia, ktoré na vedľajšiu koľaj ho na dvoch kolesách.Fyfe tiež vynechal posledné dve kolá na domáce i-away sezóny kvôli zápalu v jeho dolnej ľavej nohe. - podmienka podobné Shin dlahy

Zatiaľ tréner Ross Lyon zváži hrať Fyfe prevažne ako vpred budúci rok as klubu hľadá spôsob, ako vybudovať útok schopný vyhrávať premiéra.

prí stavné robotníci sa podarilo len 10 gólov v piatkovej straty Hawks, pokračujúci trend, v ktorom klube nedostatok útočiaci palebná sila sa vrátil k ich uhryznúť, keď je to záležalo najviac.


Fremantle spustený 10 gólov proti Sydney a 11 proti Port Adelaide počas ich výstupu priamy zostavy z minuloročnej série finále, zatiaľ čo oni kopali zblúdilých 8,14 v 2013 grand finále strata Hawthorn.Colin Barnett odsudzuje údajné napadnutie ženy v AFL hre v Perthe čítajte viac

kandidatúry prístavné robotníci s cieľom zlepšiť ich útok bude mať ešte ťažšie, ak kapitán Matthew Pavla oznámi jeho odchode do dôchodku, ako sa očakávalo [V prípade, že sa uskutočňuje zhruba by to nechať strapce dopredu Matt Taberner as klubu vedúci Spearhead.

V tomto roku 177 cm goalsneak Michael Walters viedol goalkicking klubu s 44 major. Taberner podarilo len 14 gólov v 15 hrách.

Fyfe sa etabloval ako jeden z najlepších záložníkov v súťaži. A on sa ukázal rovnako zručný sa dopredu, kde jeho silné značenie a vysoký skákať, aby ho to nočná mora match-up pre opozičnej obrany.

Lyon chce prilákať ready-made predvoj do klubu včas budúci sezóna, pričom Dockers dychtivé obchodovať ťažko alebo preskúmať možnosti voľnými. Aglomerácia Západné Sydney Cam McCarthy je vysoko na ich zozname hit.Ale ak to plán prepadne, Lyon mohli prejsť Fyfe zo stredu poľa do útoku.

"Nechcem nás vidieť čiapky platu výhoda ísť a získať moc dopredu za 1.000.000 $," povedal Lyon , "To sa nestane, takže sa budeme musieť nájsť spôsob, ako získať viac front-end talent cez.

" Mohli by sme dostať stredopoliar skrz a hrať Fyfe dopredu. Sme si vedomí, že sme chceli zlepšiť náš útok. Radi by sme viac hráči kali bru Michaela Walters a aké Matthew [Pavla] priniesla u jeho najlepšie. "

prístavné robotníci sú v závode pre zabezpečenie bývalý Gold Coast záložníka Harley Bennell, ktorý je tiež váženie up svojich možností v Melbourne.

Unibet-Vyzdvihnúť bonus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar