tirsdag den 11. april 2017

Schürrle: Takýto výsledok nikto nečakal, pre fanúšikov to je skvelé

Nečakane vysoko porazila Chelsea v sobotňajšom šlágri jednatřicátého kola Premier League svojho rivala Arsenal. Na výhre 6: 0 sa gólom podieľal tiež Andre Schürrle, ktorý si pochvaľoval aj vydarenú predzápasovú prípravu.
"Skutočne sme sa na tento zápas stopercentne koncentrovali a pozrite sa, čo sa stalo. Taká stretnutiu si užívame my aj náš tréner, ktorý sa nás snažil namotivovať. Chceli sme hlavne dobre začať a dostať Arsenal pod tlak, čo sa nám podarilo. Mali sme veľa balón na kopačkách a čoskoro strelili dva góly, " tešilo ho.
na Stamford Bridge prišiel nemecký krídelník vlani v lete z Bayeru Leverkusen za 18 miliónov libier.Proti Kanónom si v drese Chelsea v siedmej minúte stretnutia pripísal svoju siedmu bránku.
"Vedeli sme, že súperovi zadáci sú veľmi ofenzívne ladenie a pokiaľ Arsenal stratí loptu pri útoku, naskytá sa tam veľa priestoru, ktorý sme niekoľkokrát využili. Polčasový výsledok 4: 0 bol naozaj dobrý. V druhej pětačtyřicetiminutovce sme potom hrali tiež solídne a nakoniec to pre nás bol super zápas. výsledok 6: 0 nikto z nás nečakal, pre fanúšikov to musí byť skvelé, " domnieva sa.
Nemecký reprezentant sa v londýnskom derby trafil nedlho po prvom góle Samuela Eto'a.Po zaváhania Arsenalu v strede ihriska dostal od Nemanja Matić balón na roh vápna a prakticky do rovnakého miesta ako pred chvíľou kamerunský bijec presne zavesil.
Za jednu z príčin jednoznačného víťazstva označil Schürrle tiež veľkú motiváciu Blues odčiniť prekvapivú vonkajšie prehru s Aston Villou. "Po zápase s Villou sme boli veľa naštvaní, pretože sme hrali zle, ale napriek tomu sme mohli vyhrať. možno nás dnešný duel do posledných kôl sezóny posilní, čo by bolo dobré, ale každý zápas je ťažký a my sa na všetky musíme plne koncentrovať.Uvidíme, či ak v nich obstojí me, " vzhliada k záverečným bojom o titul.
" Ak chceme byť majstrami, musíme naplno bodovať v každom stretnutí, a to nielen proti tímom z horných poschodí tabuľky. Samozrejme treba hrať vonku s Liverpoolom je veľmi ťažké, ale musíme to jednoducho zvládnuť a hlavne sa dôkladne sústrediť.Nabudúce hráme na štadióne Crystal Palace, takže našim najbližším cieľom je vyhrať ďalší londýnskej derby a nad ničím iným teraz nepremýšľame, " vyhlásil odchovanec Ludwigshafene.
Chelsea však môže z ligového trónu zosadiť Manchester City, ktorý má ešte tri zápasy k dobru. "Ak City triumfujú vo všetkých svojich zostávajúcich zápasoch, stanú sa majstrami. To isté sa ale môže podariť nám a potom máme dobrú príležitosť získať celkový primát, " uvedomuje si bronzový medailista z ME 2012.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar